top of page

Kruidenroomkaas

2025-03-26-kruidenroomkaas-met-dille.jpg

De lekkerste roomkaas maak je gemakkelijk en snel zelf! Met slechts een paar ingrediënten, waaronder 3 verse kruidensoorten, tover je dit smeersel zo op tafel. Ook lekker op de borrel plank, om snackgroenten in de te dippen! Wij smeerden hem op een ciabatta broodje met gerookte zalm, een top combinatie!

​

Wat heb je nodig?

  • 200 gram roomkaas

  • 3 el crème fraîche

  • 5 g bieslook

  • 5 g platte peterselie

  • 5 g dille

  • Zout en peper

​​

Zo maak je het:

Snij de kruiden fijn. Mix met een spatel de roomkaas, de crème fraîche en de fijngesneden kruiden. Voeg zout en/of peper toe naar smaak. Bak het ciabatta broodje af volgens de instructies op de verpakking. Snij open, en smeer een dikke laag roomkaas op het broodje. Doe de gerookte zalm erop en top af met wat dille topjes. Eet smakelijk!

bottom of page